Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hledá se táta a máma: První setkání

25. 03. 2010 | Televizní tipy
Nová premiérová řada oblíbené show se na televizní obrazovku vrací s řadou novinek. Své protějšky tentokrát hledají dva muži a jedna žena, jež spojuje podobná životní situace – chybějící partner a dítě nebo děti ve vlastní péči. Do hledání se pustili s energií, vervou a odhodláním vybrat si toho nejlepšího. Rodící se vztahy se ale neobešly bez soukromých válek – v boji o toho pravého nebo pravou jde romantika stranou!  Po čtyři měsíce se účastníci Eva, Jan a Honza budou pokoušet na své strastiplné i nadějné cestě najít pravou lásku a chybějícího rodiče pro své ratolesti. Splní se jim nakonec jejich přání kompletní rodiny?

Nenechte si ujít novou reality show Hledá se táta a máma, plnou jiskření, flirtování a smíchu, ale také pláče, hádek, nenávisti, a dokonce i erotiky! První epizodu o rozpacích při seznamování i prvních zklamáních sledujte již ve čtvrtek 25. března v 21.20 na Primě!

V prvním díle show o hledání úplné rodiny se představí všichni hlavní aktéři: mladá maminka Eva s přáním naleznout tátu pro svého syna Dana a dcerku Gábinku, sportovec Honza, který by rád doplnil rodinu synovi Vítkovi, a nesmělý Jan se svou touhou po mamince pro dcery Pavlu a Janu. Komu z desítek dotazníkových ctitelů a ctitelek nakonec dají šanci na osobní seznámení?

Evu, Honzu i Jana čeká hned na začátku první setkání s potenciálními partnery. Kdo se komu zalíbí na první pohled a koho čeká naopak velké zklamání?

Honza své ctitelky pozval na Vyšehrad. Jako nadšený sportovec si pro ně přichystal pěkné překvapení – jízdu na kole. Jak se dámy se sportovní výzvou poperou? A dokážou se všechny opřít do pedálů?

Tatínek Jan nápadnice pozval do kempu ve Velkých Losinách, kde pro ně připravil ubytování ve skromných chatičkách. Chtěl si zkrátka ověřit, jak se s bojovými podmínkami děvčata poperou. Vyplatí se mu taková zkouška? Která z maminek ji nedokáže překousnout?

Maminka Eva své vyvolené pozvala do Županovic na břehu Vltavy. Nakonec se jeden z vážných důvodů omluvil, druhý zase dorazil s obrovským zpožděním a s ještě větší
suverenitou přímo doprostřed dění. Jak se Eva s takovým šokem vypořádá? A proč budou chtít tatínkové opozdilce Jana vyhodit téměř násilím?



Eva Šlehoferová (23 let) žije v Praze a je mladou, přitažlivou maminkou 4,5letého Dana a 3leté Gábinky. Je dva roky rozvedená. Pracuje na částečný úvazek jako asistentka jednatele úklidové společnosti. Mezi její zájmy patří kolečkové brusle, výlety, vodáctví, tancování a nakupování. Eva je velmi zajímavá zejména pro svou atraktivitu a nízký věk, ale zároveň silné rodinné založení.

Honza Žítek (41 let) žije ve Lhotce se svým 12letým synem Vítkem. Od jeho rozvodu uplynuly 4 roky. Už mnoho let pracuje jako údržbář vozového parku pražského metra. Rád jezdí se synem na kole, hraje floorball, čte a cestuje. Honza působí na první pohled sebevědomě a jako prototyp typického mužného a dominantního charakteru. V pořadu však projde několika nečekanými zvraty.

Jan Markovský (36 let) bydlí v městečku Hanušovice společně s 13letou dcerou Pavlou a 10letou Janou. Pracuje jako soustružník a je rozvedený více než 2 roky. Rád jezdí s dcerami na kole, hraje s nimi volejbal a tenis. S bývalou ženou bojoval o získání dcer do vlastní péče. Žije skromně, je typické vesnické povahy, má rád pravdomluvnost a upřímnost.

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Nemám slov.SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Mám pocit,že do takového pořadu se přihlašují ubožáci.Větší blbost jsem už dlouho neviděla.
Obrázek uživatelky
profil
jsem neviděla,ale dcera ano, pouze mi potvrdila, že větší pitomost už v televizi dávat nemohli, takže jsem o nic nepřišla, pořad jsem odhadla dobře.
Obrázek uživatelky
profil
No tak já si myslím,že vynaložené úsilí a peníze by se daly využít na jiný program,než tak takovou obludnost Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
docela hezkej porad skoda ze nedavaj vic dilu na jednou sice by to trvalo dlouho ale aspon bych nemusela cekat tyden nez pujdeSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles