Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hledá se táta a máma - Poprvé spolu

16. 09. 2010 | Novinky

Oblíbená reality show Hledá se táta a máma se už potřetí vrací na televizní obrazovky! V nových příbězích budou ctitelé a ctitelky bojovat o srdce temperamentní Barbory, sportovce Petra a pohodového Michala. Podaří se soutěžícím nalézt životní lásku a utvořit zase kompletní rodinu? Dívejte se ve čtvrtek 16. září ve 21.20 na Primě.

Do boje za rodinným štěstím se tentokrát vypravila jedna maminka a dva tátové. Svobodná maminka Barbora (34 let) pracuje jako účetní a vychovává dvouletého syna. O partnerovi má jasnou představu: „Hledám hlavně psychicky dospělého muže,“ tvrdí razantně tato dlouhovlasá blondýnka.

Tatínek Michal (35 let) zůstal po smrti manželky sám se svou malou dcerkou Sandrou. Je to rodinný typ a hledá obyčejnou ženu, která by dokázala nahradit prázdné místo v rodině. Stejný požadavek má i rozvedený dobrodruh Petr (41 let). Tomu zůstaly v péči ze čtyř dětí dvě dospívající dcery.

Bude výběr kandidátů na maminky a tatínka šťastný? Podle čeho zvolí hlavní hrdinové, koho potkají osobně na třídenním seznamovacím srazu? „Takové dvě tři mě oslovily okamžitě,“ přiznává jiskry na první pohled Petr. Proč jsou ostatní soutěžící opatrnější? Věří ještě někdo na lásku na první pohled?

„Když jsme se seznámili, něco se ve mně sevřelo. Líbí se mi, jsem z něj nadšená!“ komentuje Renáta první setkání s Michalem. O sympatického tatínka ovšem nestojí rozhodně sama. Velkou konkurentkou je Tereza, která může na Michalovi oči nechat. Proč se nakonec tato maminka nezadržitelně rozpláče?

Bára připraví pro své nápadníky dobrodružnou cestu, kdy si ji pánové budou muset sami najít. Jak se jim podaří zvládnout první úkol? Komu se znelíbí Bářina rázná povaha? „Mám řidičák, auto, zbrojní pas i zbraně,“ přizná bez servítků sebevědomá maminka. Co se stane během večera za skandály, že bude Bára nakonec znechucená? Který tatínek se přede všemi dojme k slzám? A kdo z mužů je schopen uhodit ženu?

Také tatínek Petr nachystá pro své ctitelky bojový úkol. „Připravil jsem si to na ně schválně, abych zjistil, jestli nejsou nějaké fifleny,“ dodává. Dámy však vše zvládnou s noblesou
a svého vyvoleného nezklamou. To však neplatí obráceně. Proč nastane u večeře trapné ticho? A která z maminek předvede svůj sexuální apetit hned první večer? Už teď je jasné, že dámy budou bojovné rivalky. „Do Petra půjdu, ať to stojí cokoli!“ tvrdí odhodlaně Šárka. Je právě ona Petrovou tajnou favoritkou?

Sledujte první díl reality show plný slz, zklamání i milostného jiskření již ve čtvrtek 16. září ve 21.20 na Primě!

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !