Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Život na zámku

6. 05. 2010 | Televizní tipy

Zatímco dovolená maminky Evy je v plném proudu, na tatínky Jana a Honzu čeká další fáze seznamování – vybrané ctitelky si nastěhují k sobě domů. Co způsobí maminkám šok v Honzově domácnosti? Jak se vyhrotí vztah Jana a jeho favoritky Martiny? A proč Martina opustí své dítě uprostřed noci? Uvidíte už ve čtvrtek 6. května ve 21.20.

Ještě před nastěhováním adeptek si musejí Jan a Honza poradit s dalším vyřazováním. Honzovi už minule ušetřila rozhodování Ilona, která po bouřlivé hádce odešla dobrovolně. Jaké překvapení čeká na ostatní maminky? Které se podívají do domovů svých vyvolených?

Maminka Eva zatím pokračuje ve své vysněné pohádkové dovolené se ctiteli na zámku. Hned druhý den dorazí nečekaná návštěva. Mistr etikety Ladislav Špaček přijede zkontrolovat, jestli se soutěžící nechovají v luxusním prostředí jako sloni v porcelánu. Hned u snídaně odhalí několik hříchů a připravit nemotorné hosty na slavnostní večeři mu dá pořádně zabrat. Proč nakonec stejně všechno skončí fiaskem?

Eva si pochopitelně dá záležet, aby večer vypadala jako princezna. Její nápadníci nezůstanou pozadu a pokusí se náležitě vystrojit. Ale ani hezké a upravené zevnějšky nedokážou zabránit katastrofě. Čím Viktor vyprovokuje všechny k nepříčetnosti? A proč ho Eva vyhodí od stolu? „Kdybych byla jiná povaha, přelezu ten stůl a jednu mu vrazím!“ rozčilí se Eva.

Honzova dovolená na ranči byla poznamenaná velkými konflikty s Ilonou. Nikdo si nebral servítky. Po poradě se synem Vítkem Honza rozsekne vyřazování. Všechny maminky zůstanou překvapením stát jako opařené. Koho si pozve do své ryze mužské domácnosti?

Honza si pro ctitelky schválně doma nic nepřichystá. Aby věděly, jak to u nich normálně chodí. Prázdná chladnička a sterilní prostředí maminkám způsobí malý šok a hned se pustí do úprav. Jako první přijde na řadu pořádný nákup. Pak se pustí do proměny samotného Honzy. Jak maminky okomentují podivný řád a vzhled domácnosti? Jak zareagují, když zjistí, že dvanáctiletý Vítek ještě nikdy nemyl nádobí a nedržel v ruce vysavač?

Janova domácí dovolená v pražském hotelu končí. O nečekané překvapení na závěr se postarají dvě ctitelky, které mu připraví sladkou tečku. Koho ale Jan nakonec zklame? Koho nepozve domů? „Stane se přesně to, čeho jsem se bál,“ předvídá zdrceně Jan.

Jako první dorazí do Hanušovic Janova jasná favoritka Jarmila. Martina, jeho druhá vyvolená, si dá na čas a nakonec přijede i s dcerkou. Ale ani to Jana neobměkčí. Nerozhodná situace se vyhrotí až při rozhovoru mezi čtyřma očima. Proč Martina uteče do noci a vyrazí všem dech, když jim nechá napospas svou dcerku? Jak si ostatní maminky poradí s opuštěným dítětem? A kdo odsoudí Martinu jako nezodpovědnou matku?

Šokující odhalení, ostrou kritiku a dramatické scény sledujte už ve čtvrtek 6. května ve 21.20 na Primě!

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
pamatám si ešte ten film
Obrázek uživatelky
profil
přejme štěstí všem a bude nám taky přáno.
Obrázek uživatelky
profil
no hlavně aby jim to vyšlo jak si přejí
Obrázek uživatelky
profil
Divím se, že se maminka Eva potřebuje seznamovat tímto způsobem- vždytˇ je krásná, sebevědomá,společenská....a z těch mužů co má v TV nabídce bych si já nevybrala pro život žádného. Taky nechápu, proč je problém se senámit pro ty muže, stačí se rozhlédnout, všude je plno slušných hodných děvčat,začít hovor se dá třeba pozdravem..ale když se koukají jen po frajerkách ..Tedy když má jeden partner doma dospívající děti je to trochu složitější mu přivést nového ''rivala''-budˇ se spolu skamarádí , nebo soupeří o pozornost svého rodiče..Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles