Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hledá se táta a máma - První vyřazování ve velkém

30. 09. 2010 | Novinky

Seznamovací reality show Hledá se táta a máma pokračuje už třetí sérií. Petr, Michal a Bára si se svými protějšky užívají poslední chvilky prvního setkání. Čeká je však také nepříjemné vyřazování. Koho pozvou hlavní hrdinové dál? A kdo odejde v slzách? Seriál, který napsal sám život, pokračuje už ve čtvrtek 30. září ve 21.20 na Primě.

Ve třetím díle Hledá se táta a máma Petr, Michal a Bára poznávají, že seznamování není žádná hračka. O každého z nich usiluje více než desítka nápadníků či nápadnic. Maminka a tatínkové tak musí sesbírat dostatek informací, aby se mohli správně rozhodnout pro toho pravého či pravou.

Tatínek Michal dává přednost poklidnému poznávání a s maminkami si hlavně povídá. Která z nich ho mile překvapí a která naopak zklame? Noční rozhovory u ohně se protáhnou a nápadnice se seznámí s Michalovým děsivým příběhem. Jakou tragickou nehodu má tento sympatický tatínek za sebou? Vyřazování Michal pojme revolučně a vyřadí hned několik maminek najednou. Proč se akce neobejde bez slz?

Také tatínek Petr pokračuje v seznamovacím maratonu. Odvážně zvolí metodu hry na pravdu. Jeho odpovědi však budou víc než upřímné a některým maminkám vyrazí dech. Kdo má u Petra už předem prohráno a proč? Ve zbytku večera se odehraje další drama. Tři maminky se oddělí od bujaré atmosféry při hře na kytaru a tajně Petra vytáhnou do bazénu. Rád výzvu přijme a s dámami si zadovádí. Jak zareagují ostatní maminky a proč neproběhne usínání v harmonické atmosféře?

Maminka Bára prožívala v minulých dílech s nápadníky perné chvilky. Nešetřili kritikou na její adresu. Vyčítali, že se s ní nudí a že je brzdí v zábavě. Málem Báru dohnali k slzám, a tak rychle zabrzdili. Uvědomili si, že tohle není správná cesta. Podaří se jim Báru usmířit pozváním do bazénu? Další překvapení připraví tatínek Zdeněk – pozve ji do sauny, kde si s ní nečekaně mile promluví. Že by se ledy konečně prolomily a Bára tentokrát usínala spokojená? Jak se tento zvrat podepíše na vyřazování?

První vyřazování, slzy zklamání i jiskřičky flirtů sledujte již ve čtvrtek 30. září ve 21.20 na Primě!

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
ráda nemám, někdy se tam hlásí opravdu "zjevy"
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Beránek