Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hledá se táta a máma - Dovolená ve třech

10. 06. 2010 | Archiv

V reality show Hledá se táta a máma začíná jít do tuhého. Evu, Honzu a Jana čeká poslední fáze seznamování na zahraniční dovolené. Stráví ji už jen se dvěma vyvolenými protějšky. Honza se chystá na cestu do Řecka s Petrou a Nikolou, Eva se vydá s Adamem a Milanem do Německa a Jan pozval Věrku a Jarmilu do Tuniska.

Prověří během perných i vzrušujících chvil dovolená čím dál napjatější vztahy? Kdo se dostane do role pátého kola u vozu a jak na to zareaguje? Sledujte skutečné příběhy lásky i zklamání již ve čtvrtek 10. května ve 21.20 na Primě!

Poslední fáze vzájemného poznávání a oťukávání je tady. Jan, Eva i Honza dostali možnost poznat své vyvolené v cizí zemi. Ve třech se však rivalita ani zamilovanost už skrývat nedají a všem je jasné, že někdo přebývá. Pro koho to bude důvod k pláči a pro koho k úlevě?

Tatínek Honza se vydá k řeckému moři s Petrou a Nikol. Společná dovolená začne v idylickém a sportovním duchu. „Je nás tady míň, tak nebudeme válčit,“ potvrdí pohodu i maminka Nikol. Jak dlouho však bude Petra snášet, že se její vyvolený čím dál víc dvoří o dvacet let mladší sokyni?

Honza se po poradě s Vítkem rozhodne pro šokující gesto, které přednese Nikol při procházce na pláži. Ta se hned se vším večer svěří Petře. „Zjistily jsme, že Honza to hrál na více stran,“ usoudí nakonec obě bojovnice a vydají se ke svému milému na křížový výslech. „To je teda docela mazec. Já končím!“ odejde z něj nakonec pohodářka Petra se slzami
v očích. Čím ji Honza tak hluboce zklame?

Maminka Eva se s Milanem a Adamem setká na nádraží, odkud se vydají do Berlína. Ubytovaná a po cestě lehce odpočinutá partička pak zamíří do berlínského Českého centra, kde se setká s Martinem Kraflem, který se ujme role zasvěceného průvodce. 

Večer se Eva rozhodne věnovat jen Milanovi a vydá se s ním na luxusní večeři. Zamilovaný ctitel se na ni pečlivě nachystá a bude mít pro svou vyvolenou dokonce romantické překvapení. Proč se však večeře nakonec promění v trapas?


Jan se rozhodne napínat proces vyřazování až do konce a na letiště si pozve všechny tři adeptky. „Jarku nikde nevidím. Nevím, co si mám o tom myslet,“ znervózní tatínek, když žhavá favoritka nedorazí včas. Čím Jarmila všechny překvapí? A která ze tří dam balila kufry zbytečně?

Na mořském pobřeží si však trojice nebude užívat jen krásné chvíle pohody. Rivalita a žárlivost si opět vezmou slovo, tentokrát však ne mezi ctitelkami. „Pavla s Jančou celkem Janovi řídí život,“ myslí si Jarmila o chování panovačných dcerušek. „Kdyby to mělo krachnout kvůli dětem, tak to vzdám a raději s nimi budu sám,“ přiznává i sám Jan. Jak nakonec dopadne souboj o tatínkovo srdce? A proč zatáhne Jan Věrku uprostřed noci do soukromí?

Začátek zahraniční dovolené ukáže, jak se vztahy ve skutečnosti mají. Někdo ustojí situaci v klidu, pro někoho bude odhalení pravdy opravdovým zklamáním. Proč přestane Milan koukat zamilovaně po Evě? Jak vážně to myslí Honza s mladičkou Nikol? A má už Jan definitivně jasno, koho chce?

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Ti chlapi v tomto pořadu to je prostě děs!Než tam jít kvůli takovým trapákům to raději zůstanu sama.SmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles