Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hledá se táta a máma - Sbližování a žárlivé scény

14. 10. 2010 | Novinky
Reality show o hledání pravé lásky a úplné rodiny pokračuje další seznamovací fází. Petr, Michal a Bára se svými protějšky společně zažijí vzrušující, ale i překvapivé chvilky. Tentokrát je čeká důležité rozhodování. Koho pozvou na první společnou dovolenou? Uvidíte už ve čtvrtek 14. října ve 21.20 na Primě.

Tatínek Michal se pomalu, ale jistě začíná sbližovat se svými nápadnicemi. Jeho adeptky na lásku se zatím ukázaly jako romantické duše i zodpovědné matky. Která z nich se rozhodne v pořadu skončit jen proto, aby měla více času na svou ratolest? Jak bude Michal na její žádost reagovat? A kolik favoritek se rozhodne pozvat na první dovolenou?

Tatínek Michal si pro maminky připraví stany a další dobrodružství. Počasí se ale pořádně zkazí a společné chvíle se ponesou ve znamení deště a chladného počasí. Jak se s nepohodlím nápadnice vyrovnají? Která z nich řekne Michalovi pravdu do očí a nebude při tom šetřit jadrnými výrazy? A jakou hleda-se-tata-a-mama-michalroli sehraje při společném oťukávání alkohol?

Zatímco Michal už si bude užívat na dovolené, maminku Báru a tatínka Petra teprve čeká rozhodnutí, koho na ni pozvou. Ani jeden z nich to nemá jednoduché. Bude se Petr rozhodovat na základě fyzické přitažlivosti? Jak se Bára vyrovná s dalším útokem ze strany ctitelů? A proč do hry vstoupí žárlivost a skutečná rivalita mezi soutěžícími?

Do pořadu vstoupí také nový nápadník maminky Báry. Svůj opožděný nástup ospravedlní zdravotními problémy. Jak se k němu postaví zbývající členové mužské skupiny? Proč je jim už od počátku nesympatický a co náhle způsobí víc než nevraživou atmosféru?

Tatínkové boj o svou vyvolenou i přes nastalé komplikace rozhodně nevzdávají. Zdeněk pozve Báru na masáž, při níž dojde k nečekanému sblížení. Kterým ctitelům dá nakonec temperamentní maminka sbohem? A čím bude její rozhodnutí šokující?

Tatínek Petr si na pomoc při vyřazování pozve dceru Nikolu. Jak se mladé dívce zalíbí adeptky na náhradní mámu? Budou její sympatie mířit stejným směrem jako tátovy? A nakolik se Petr rozhodne podle přání své ratolesti?

Vzrůstající napětí mezi soutěžícími i počátky milostného jiskření sledujte již ve čtvrtek 14. října ve 21.20 na Primě!

Zdroj: Prima

Veronika J.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Hledá se táta a máma - Sbližování a žárlivé scény:

Hledá se táta a máma - Sbližování a žárlivé scény
Hledá se táta a máma - Sbližování a žárlivé scény
Hledá se táta a máma - Sbližování a žárlivé scény
Hledá se táta a máma - Sbližování a žárlivé scény
Hledá se táta a máma - Sbližování a žárlivé scény
Hledá se táta a máma - Sbližování a žárlivé scény
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
tam bych nevlezla ani za tu popularitu.Vždyť nekteří vypadají dost rozumě ,ale ,ale u velké části účastníků pochybuji o zdravém rozumu.SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
to su super pikošky
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Koleda