Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hledá se táta a máma - Zásnuby

17. 06. 2010 | Televizní tipy

Hledání životních partnerů a náhradních rodičů míří do finále. Eva, Honza i Jan si naplno užívají společné zahraniční dovolené ve třech. Lichý počet ale lásce nepřeje, a tak už minule vyšlo najevo, kdo dělá komu třetího. Jak se budou dále vyvíjet vztahy zamilovaných dvojic? Proč ztratí Eva Adamovu důvěru?

Jakému šokujícímu obvinění bude čelit Honza? A komu koupí Jan zásnubní prsten? Poslední boje o lásku a úplnou rodinu si nenechte ujít již ve čtvrtek 17. června v 21.20 na Primě!

 

Mladá maminka Eva tráví dovolenou v Německu s Adamem a Milanem, se kterými se mimo jiné vydá na místní „tropický ostrov“. Spousta atrakcí však naplno rozdovádí její ratolesti a tatínkové budou mít co dělat, aby je udrželi na uzdě. „To dítě je rozmazlené jako prase a s tím nejde nic dělat,“ shodnou se nakonec oba o Danečkovi. Opustí tatínky iluze bezstarostné rodiny?

 

Vztahová krize s Evou bude pokračovat i nadále. Adam si totiž myslí, že ho Eva tahá za nos. „Mám snad na čele napsáno, že jsem kretén!?“ zaútočí na svou vyvolenou, která se zamotá do vysvětlování. Podaří se Evě získat zpět Adamovu důvěru?

 

Jan si už minule odvedl Věrku do temného zákoutí, aby jí sdělil tajemství svého srdce. Vysloví nerozhodný tatínek konečný verdikt? Věrka si díky rozmluvě v soukromí viditelně oddechne: „Teď jsem se dostala do pozice chůvy a je mi to tak vlastně příjemnější.“

 

I když Jan tvrdí, že chce jejich vztah s Jarmilou ještě čas a že všemu nechává volný průběh, rozhodne se koupit své lásce nečekaný dárek. Je si však Jan ženou svých snů opravdu jistý? „Chtěl bych nějaký zásnubní prsten, i když teda pořád nevím, na čem jsem,“ přiznává zamilovaný tatínek pochyby. Nebude ukvapeného rozhodnutí nakonec litovat?

 

Tatínek Honza má na dovolené k řešení problémů víc než dost. Nejdříve se pokusí urovnat vypjatou situaci s ublíženou Petrou, která ho obvinila, že si ji vzal jen do počtu. I když se mu to částečně podaří, vztahy už zůstanou chladnější. Honza se tedy rozhodne věnovat své favoritce Nikole. Proč se však zničehonic mladičká maminka stáhne? „Myslím si, že Honza udělal fatální chybu, kterou už zpátky nevezme,“ říká k situaci Petra.

 

Honza se od Nikoly dozví důvod změny jejího chování a šokující obvinění, které od ní vyslechne, považuje za absurdní, nechutné a naprosto nepravdivé. Nikola mu ale neuvěří a stojí si za svým: „Mě to hrozně odpudilo a nevím, jestli to vůbec dokážu vstřebat,“ přizná na závěr. Jak nečekané obvinění naruší nadějně se vyvíjející vztah? Je pravda, že Nikola šla do soutěže jen kvůli své mamince?

 

Při hledání pravé lásky se začínají emotivní situace pořádně vyhrocovat! Zamilované dvojice procházejí zatěžkávacími zkouškami a ostatní se musí smířit s tím, že životního partnera v pořadu nenašli. Jaké však bude konečné rozhodnutí Evy, Jana a Honzy?

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Hledá se táta a máma - Zásnuby:

Hledá se táta a máma - Zásnuby
Hledá se táta a máma - Zásnuby
Hledá se táta a máma - Zásnuby
Hledá se táta a máma - Zásnuby
Hledá se táta a máma - Zásnuby
Hledá se táta a máma - Zásnuby
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !