Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hledá se táta a máma - První setkání rodin

27. 05. 2010 | Televizní tipy

Jan, Honza i Eva si vyzkoušeli život nanečisto pod jednou střechou a teď je čeká navštěvování rodin jejich protějšků. Jak přijmou rodiče Nikol o dvacet let staršího nápadníka? Co zkříží Janovi cestu za Jarmilou a jak bude vypadat jejich první noc o samotě? A proč se Eva předvede před Adamem jako nevrlá maminka? Uvidíte už ve čtvrtek 27. května ve 21.20.

Domácí návštěvy budou tentokrát daleko intimnější – hlavní aktéři budou totiž své protějšky navštěvovat jednoho po druhém. Vypadá to, že všichni chtějí jet nejdříve za svými žhavými favority. Jan se vydal za Jarmilou, Eva za Adamem, Honza za Nikol a Petrou. Byly návštěvy potenciálních náhradních rodin spíše radostí, nebo zklamáním?

Janovo dilema skončilo, když jedna z jeho favoritek dobrovolně odešla. Nerozhodného tatínka teď čeká návštěva Věry, Zuzany a Jarmily. Jako první se Jan vydá za hlasem srdce, tedy za Jarmilou. Jenže netušené zádrhely příjezd dost zkomplikují. Jindy spolehlivé auto vypoví službu, a tak nezbude než požádat o pomoc svou vyvolenou. „Určitě to byla dokonalá rodinná souhra,“ zaraduje se nakonec ze situace Jan.

Po strastiplné cestě si Jan s dcerkami konečně vydechnou v útulném bytě. Jan se neubrání dumání, zda by v něm mohly žít obě rodiny pohromadě. Jarmila je optimistka: „Myslím si, že jsme sehraný tým.“ Budou však také sehraná milostná dvojice? Jak proběhne první společná noc o samotě? Projeví se i tentokrát Jan jako loudil? „Bylo to příjemné, ale rychlé,“ začervená se druhý den Jarka.

Také Honza si vybral tři adeptky, a to Nikol, Petru a Kateřinu. Jako první se vydal s Vítkem za mladou Nikolou, která žije s rodiči. Jak dopadne setkání s potenciální tchyní a tchánem? Dokážou se přenést přes velký věkový rozdíl? „Teoreticky bych mohl být otcem Nikolky, ale neřeším to, je mi to jedno,“ komentuje celou záležitost Honza.

Další zastávkou na Honzově výpravě za láskou jsou Lučany nad Nisou, kde ho očekává maminka Petra se svými dětmi. Jak pořádkumilovný Honza zareaguje na jejich domácí zvěřinec? „Myslím, že Vítek by se s námi trošku otrkal,“ věří Petra, která předvede svou aktivní rodinu a pozve všechny na pořádně adrenalinové zážitky. Dokáže Petra svou akčností předčít mladistvý půvab Nikol? „Rozum volí Péťu, ale srdce Nikol,“ přiznává tajně Honza.

Maminka Eva se musí před výpravou do domácností svých vyvolených vypořádat s dalším vyřazováním. Houstnoucí atmosféra je už k nevydržení a sama Eva unaveně přiznává: „Mně to spíš přijde, že se tu tolerujeme.“ S kým a proč se nakonec rozhodne rozloučit? Jakou arogantní scénu předvede Viktor?

Jako první si Eva vybere návštěvu Adama. Ten si pro ni připraví řadu romantických chvilek, které jim ale překazí zlobivé děti. Dvojice si tak naostro vyzkouší, jak by společně zvládali jejich výchovu. Netrvá dlouho a Evě prasknou nervy: „Byla jsem protivná, já to vím,“ přizná maminka večer. Jak se však i přes nevlídnou náladu vyvíjí její vztah k Adamovi? „Za něj bych jako za jediného z těch tří dala ruku do ohně.“ Bude Adam tím pravým tátou pro Eviny děti?

Jak zafungují potenciální páry poprvé v soukromí a v domácí atmosféře sledujte již ve čtvrtek 27. května ve 21.20 na Primě!



Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !