Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hledá se táta a máma - Pod jednou střechou

13. 05. 2010 | Televizní tipy

Show Hledá se táta a máma graduje a o dramatické chvíle není nouze. Tatínkové Jan a Honza mají už ctitelky nastěhované ve svých domovech, zatímco Eva se teprve na pozvání chystá. Čím všem vyrazí dech nápadník Radim? Jak se vyhrotí vztahy mezi rivalkami tatínků? A proč některé maminky dokonce začnou balit? Uvidíte už ve čtvrtek 13. května ve 21.20 na Primě.

Tatínek Honza se po hádkami prosycené dovolené na ranči rozhodl, že si do své ryze mužské domácnosti pozve maminky Nikol, Petru, Blanku, Míšu a Kateřinu. Jan se rozhodl, že svůj domov představí Martině, Zuzaně, Věře a Jarmile. Na Evu vyřazování teprve čeká. Kdo nakonec dostane černého Petra? Sbalí si kufry Radim, Milan, Adam, David, Viktor, či Tomáš?

U tatínka Honzy a jeho syna Vítka čekalo na maminky po příjezdu nejprve nemilé překvapení v podobě strohého bytu a prázdné chladničky. Naštěstí vše dobře dopadlo a nic nebránilo zahájení veselé večerní party. Na tu znenadání dorazila dokonce i atraktivní sousedka. Probudí v ctitelkách žárlivost? A jak maminky zareagují na fotky Honzovy bývalé ženy?

Druhý den se dámy vydají na nákup, a zatímco budou koumat, jak mužský příbytek zútulnit, doma to opět začne nekontrolovaně žhavit. Honza a jeho favoritka Míša se totiž po přípravě jídla tak unaví, že společně zalezou do vany. Maminky navíc dorazí přímo doprostřed jejich intimních chvilek! „Já jdu balit,“ ozve se Nikol. Blanka si hned přisadí: „Je to strašná přetvářka.“ Podaří se situaci vyřešit?

Na luxusním zámku se po zkažené večeři Eva rozhodne dát Viktorovi ještě šanci a přijde za ním do pokoje, aby si celou záležitost vyříkali mezi čtyřma očima. Napjaté vztahy se však rozhodně neuklidní: „Ty mě prostě pošleš do háje a jedeš domů?!“ rozčilí se Eva. Celé fiasko pak nakonec definitivně ukončí: „Já s tebou nebudu ztrácet čas!“ Bude mezi vyřazenými kromě Viktora ještě někdo?

Do svého malého bytu si Eva pozve vybrané nápadníky. Všichni dorazí s krásnými dárečky, Radim navíc i s oznámením, které všem vyrazí dech. Jakou nevhodnou poznámkou přivede přítomné do neuvěřitelných rozpaků? A proč se do něj začnou všichni navážet?

V Janově domácnosti pokračuje noční drama, kdy Martina vyrazila bez vysvětlení ven a nechala v bytě malou dcerku. Ostatní maminky se jí sice ochotně ujaly, ale nakonec musel Jan s dítětem stejně vyrazit do temných ulic Martinu hledat. Vysvětlí Martina, o co jí vlastně šlo a kam se ztratila?

Po nalezení ztracené maminky ale Jana klidná noc ještě rozhodně nečeká. Ostatní maminky na něj pořádně udeří, aby se už jasně vyjádřil, o kterou z nich vlastně stojí. Jak Jan zareaguje na nařčení, že okatě vyznává lásku Jarmile i Martině současně? „Já nevím, co jsem říkal před týdnem, natož na začátku,“ pokusí se nervózní tatínek nejprve kličkovat. Dostanou z něj dámy kloudnou odpověď?

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Hledá se táta a máma - Pod jednou střechou:

Hledá se táta a máma - Pod jednou střechou
Hledá se táta a máma - Pod jednou střechou
Hledá se táta a máma - Pod jednou střechou
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Já si taky myslím, že Honza potřebuje ženskou akorát na úklid a domácí práce, co si vůbec myslí, že ženská je služka? Dnešní koupel ve vaně byla fakt síla, já bych se sebrala a šla domů. I kdyby to byla sranda, tak tohle se nedělá. Jako by mu šlo jen o jedno. Z Eviných nápadníků bych vyrazila Radima.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Zajíc