Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dívčí válka!

22. 04. 2010 | Televizní tipy

Seriál, který napsal sám život, postupně odhaluje pravé charaktery účastníků! Sexuální provokatér Jan, sportovec Honza a vždy pečlivě upravená Eva se vydají s vybranými protějšky na další rande. Na něm se předvede hlavně údajná neplavkyně Ilona, která začne šokovaného Honzu ve vodě zuřivě líbat! Nenechte si ujít další epizodu Hledá se táta a máma už ve čtvrtek 22. dubna ve 21.20.

Řady ctitelů a ctitelek se nebezpečně zužují a atmosféra houstne. V boji o vytouženého partnera nechybějí žárlivé scény, osahávání, a dokonce ani pomluvy! Co všechno rozhodne o dalším vyřazování a s kým kdo stráví domácí dovolenou?

Pro tatínka Honzu si sedmička maminek připraví překvapení v podobě hodiny aerobiku. Dámy se navíc ani netají, že se touto ryze ženskou sportovní disciplínou mstí za adrenalinové vodní lyže. Jenže Honza to vezme jako příležitost k okoukávání jejich těl! Ovlivní ho to v rozhodnutí, koho vzít s sebou na dovolenou?

V jižních Čechách se ale Honzova vysněná idylka rozhodně konat nebude! Slunný den u vody se totiž nečekaně zvrhne v probublávající konflikt. Ilona nejdřív odmítne jít do vody, pak se ale k překvapení všech přidá, doslova se na Honzu vrhne a začne ho vášnivě líbat! „Ocucávalas ho tam na krku jako pijavice!“ uslyší pak od Blanky večer při ostré hádce. Jak se k ní Honza postaví?

Maminka Eva se předvede nápadníkům jako sportovní antitalent. Z pozvánky na ranní běhání rozhodně nebude mít radost. A jak se ukáže, oprávněně. Eva se totiž zadýchá už po 200 metrech a radši stáhne nažhavené tatínky do místní hospůdky. Nakonec se rozhodne vyzpovídat všech osm ctitelů v kavárně, kam si pozve špiona! Čím ji „vyšokuje“ podivínský Lukáš? A jak jí s vyřazováním poradí kamarádka Jarmila, která vše odposlouchává?

Jan se rozhodl vyřadit při projížďce na šlapadlech další dvě adeptky, jednu dokonce na základě lživých pomluv. „Dávej si pozor, co komu říkáš, protože jsou tady pořádné potvory!“ vzkázala vyloučená maminka se slzami v očích Jarmile.

Ani plánovaná dovolená v Praze se neobešla bez vyhrocených emocí. Jan bude mít po několikahodinovém bloudění v hlavním městě nervy nadranc, ale nakonec se přece jenom zklidní a s dcerami úspěšně dorazí na další rande. Své sympatie ale i nadále dělí mezi dvě rivalky – Jarmilu a Martinu. Jak se k tomu dámy postaví?

Vyhrocenou hádku žárlivých hysterek a bezradnost vesnického Jana ve velkém městě si nenechte ujít už ve čtvrtek 22. dubna ve 21.20 na Primě!

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
zaujimavý program
Obrázek uživatelky
profil
no nevím jestli to budu sledovat
Obrázek uživatelky
profil
Já se pro změnu dívám velice ráda a dosud jsem si nenechala ujít ani jeden díl. Podle mě to dopadne tak, že si vybere akorát Jan Markovský, jelikož jeho ctitelky jsou normálnější a mají to v hlavě víc srovnané, než ty od Honzy Žítka. Eva bude chvíli chodit s Adamem Caletkou, ale ukáže se, že není připraven na její dvě děti. A Honza Žítek dopadne nejhůř, protože jediná normální, slušná, navíc hezká holka, která to má v hlavě srovnané je jednadvacetiletá Nikol a ta ho nakonec chtít nebude. Ostatní ctitelky od Žítka se mezi sebou budou štěkat tak dlouho, až je Honza bude muset všechny vyřadit, nebo odejdou samy.
Obrázek uživatelky
profil
druh pořadu také není můj šálek čaje.
Obrázek uživatelky
profil
nelíbí se mi ani jeden.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles