Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hledá se táta a máma - Velké dilema

8. 04. 2010 | Televizní tipy

Eva, Jan a Honza vstupují se svými protějšky do poslední fáze seznamovací party. Všichni tři se snaží do poslední chvíle zjistit, koho chtějí dále vídat a koho musí vyloučit. A tentokrát půjde dokonce o život! Kdo se v boji o partnera málem utopí a kdo skončí v nemocnici? Jak dopadne první vyřazování a kdo uroní slzičku zklamání  uvidíte už ve čtvrtek 8. dubna ve 21.20.

 

Třídenní rande se chýlí ke konci a maminka Eva a tatínkové Jan a Honza stojí před úkolem rozhodnout se, komu už nechtějí dát další šanci. Budou se při prvním vyřazování řídit více srdcem, nebo rozumem?

 

Sportovec Honza si pro své obdivovatelky připraví ryze sportovní den a pozve je na vodní lyže. K adrenalinové akci se připojí i Ilona, která zapomněla, že neumí plavat. Jaké drama se vzápětí odehraje pod vodní hladinou, koho odvezou do nemocnice a proč se večer snese na Honzu sprcha ostré kritiky? Podaří se mu „ututlat“ noční řádění Dity a tajnou noc s Blankou před ostatními?

 

Maminka Eva se rozhodne poslední den seznamovací party strávit poklidně u vody. Pozve pečlivě vybrané tatínky na projížďku loďkou, kde si s nimi promluví mnohem víc „na tělo“. Aby si nápadníky ověřila ještě víc, pozve je dokonce na grilování ke svéráznému strýčkovi. Pomůže jí to definitivně si ujasnit, koho vyřadí?

 

Tatínek Jan sází na klasický seznamovací způsob a s maminkami si hlavně povídá. Některé se však cítí odstrčené a mají dojem, že už má vybráno. Dokáže se Jan rozhodnout, které ze svých favoritek věnovat nejvíce pozornosti?


Jan nakonec pozve k další schůzce 8 žen, Honza a Eva se rozhodnou dát šanci 7 ctitelům a ctitelkám.

 

První radosti z postupu i první slzičky zklamaných nadějí po vyřazení sledujte již ve čtvrtek 8. dubna od 21.20 na Primě!


Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
mám stejný názor jako lenka21 Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
vůbec na to nekoukám,jen z upoutávek mi to připadá jako ubohý pořad.Táta a máma se dá hledat jinak.
Obrázek uživatelky
profil
Šilené pořady, čím dál horší. Nevím jestli ti američané se na takové blbiny dívají, pokud ano tak si myslím, že nás by tím krmit neměli.
Obrázek uživatelky
profil
tak na to se taky rozhodně nebudu dívat, takové věci mě nebaví
Obrázek uživatelky
profil
nestojí za to se na to dívatSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles