Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Hledá se táta a máma - Roztržky a zklamání

23. 09. 2010 | Novinky

Seznamovací show Hledá se táta a máma pokračuje už třetí sérií. Petr, Michal a Bára se poprvé setkali se svými protějšky a mají z čeho vybírat. Každému se nabízí více než deset kandidátů lásky. Účastníci za sebou mají teprve první noc, ale námluvy jsou v plném proudu. Kdo bude ze své vyvolené zklamaný? Jak se soutěžící vyrovnají s rivalitou? A kdo bude požádán, aby odešel? Uvidíte už ve čtvrtek 23. září ve 21.20 na Primě.

Ve druhém díle reality show Hledá se táta a máma Petr, Michal a Bára pokračují v poznávání vybraných protějšků. Mají za sebou první noc a před sebou důležitý den dalšího oťukávání a vzájemného poznávání.

Maminka Bára byla z první večeře s nápadníky vyloženě zklamaná. S nadějí, že ráno bude moudřejší večera, se ale probudí s optimistickou náladou. Co jí příjemné rozpoložení opět zkazí?

Jeden z tatínků si při snídani Báru odvede do soukromí, aby jí tam sdělil zásadní informace. A rozčílí ji na maximum. „Já tě poprosím, abys odjel,“ uzavře šokující rozhovor rázně Bára.

Atmosféra se na chvíli uvolní při vodním fotbálku. Bára stihne sledovat utkání a zároveň si zvát vybrané tatínky na pár slov. Čím v jejích očích stoupne téměř o deset let mladší Zdeněk? Proč se dva nápadníci do Báry vyloženě pustí? Kdo jí vytkne dominanci a obviní ji, že kazí všem zábavu? A jak se s tím do té doby sebejistá maminka vypořádá?

Tatínek Michal pokračuje v seznamování v klidném duchu. Rozvážně bude své partnerky testovat především v dlouhých rozhovorech. Které ze ctitelek se této šance naplno chopí a které ze sebe nebudou schopny vysoukat kloudné slovo? Maminky si při ranním rybolovu také ujasní, proč má Michal obvázané paže. Bude jim pravý důvod vadit?

Petr rozhodně nezapře svého sportovního ducha, a tak maminky hned po ránu vyžene na rozcvičku a poté se s nimi vydá na pořádný výlet. Na přetřes přijde i oblíbené téma náboženství. Čím způsobí poprask Pavla a proč se proti ní ostatní ohradí? „Tak už si nepotřebujeme číst bibli, když tady máme tebe!“ zaútočí jedna z maminek. „Já jsem tuhle kolizi čekala,“ komentuje zvyšující se napětí mezi rivalkami Andrea, která je známá jako milovnice dobrého sexu.


Rozladění z výletu však nakonec všichni zaženou při adrenalinovém zážitku – jízdě na bobech. Tatínek Petr využije příležitosti a přitulí se tělo na tělo hned k několika maminkám. Komu bude takový zážitek extrémně příjemný? Prohloubí se Petrovy sympatie k favoritkám?

Maminky a tatínkové začínají pomalu, ale jistě bojovat o přízeň svých vyvolených, konkurenční pnutí stoupá a nechybí ani první milostné jiskření a flirty.

Sledujte další díl Hledá se táta a máma již ve čtvrtek 23. září ve 21.20 na Primě!

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
tak to mě takySmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Tento pořad mi přijde trapný.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
ukázky jsem viděla,v televizi nic moc,tak to asi zkouknu
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles