Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hledá se táta a máma - Rande plné překvapení

7. 10. 2010 | Novinky

Seznamovací reality show Hledá se táta a máma je v plném proudu a o emoce v ní rozhodně není nouze. Petr, Michal a Bára se totiž můžou těšit na zážitky, které budou tentokrát v režii těch, které si v minulém díle vybrali. Jak se bude Báře líbit překvapivé rande s tajným ctitelem? Přivítá Petr schůzku nabitou erotickým jiskřením? A jaké zklamání čeká tatínka Michala? Uvidíte už ve čtvrtek 7. října ve 21.20 na Primě.

Maminka Bára od svých nápadníků přijme pozvání na romantickou procházku starou Prahou, během které se pokusí v osobních rozhovorech tatínky co nejlépe poznat. Další překvapení ji bude čekat na Letné, kde pro ni partneři pronajali skákací boty. Jak vypadá rande na vysoké noze? Pustí se Bára do takového dobrodružství?

Největší překvapení však bude čekat na temperamentní maminku až večer. Bára dostane od tajného ctitele pozvání do divadla. Jak na to zareagují ostatní tatínci? Smíří se s tím, že bude mít jejich konkurent Báru jen sám pro sebe?

Tatínek Michal nevyjde z překvapení už od rána. Nejprve ho ale potká nepříjemná zkušenost – jedna z maminek na místo setkání vůbec nedorazí. Michal i jeho ctitelky se pokusí záhadné chování objasnit, ale marně. Proč tato maminka náhle nezvedá ani telefon?

Zbytek dne se obrátí k lepšímu a Michal si s maminkami užije příjemné chvíle. Bude se mu více líbit povídání se Šárkou a Petrou, nebo únos od Míši a Ireny? A jak se nápadnice postaví k divokému zorbingu na vodě?

Tatínka Petra seznamování v režii maminek nejprve zaskočí, zvlášť když hned ráno dostane SMS od Andrey, že je zván do libereckého zábavního centra pod záminkou oslavy narozenin. Petr tedy dorazí i s dárečkem, ale netuší, že na recepci potká i Šárku. Bude z takového překvapení zklamaný?

Obě sokyně v lásce pozvou Petra do sauny, kam se pochopitelně chodí jen v ručníku. Jak si Petr poradí hned se dvěma nahými favoritkami? A jak na to zareagují ostatní maminky? Naplánují odvetu? Zaberou na Petra spíše břišní tance, anebo tajná akce při večeři?

Rande se spoustou divokých nápadů i špetkami žárlivosti si nenechte ujít již ve čtvrtek 7. října ve 21.20 na Primě!

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
BÁRA SE CHOVÁ JAKO GENERÁL V SUKNI A HEREČKA ZÁROVEŇSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Ono to je stupidní.Včera to byla zase síla ! Ale co lidi pro prachy neudělají.Otřesní jsou tam všichni .Jen mi je líto těch dětí.Zajímalo by mně,jak se cítí oni.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles