Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hledá se táta a máma - Pletky

24. 11. 2010 | Novinky

Seznamovací reality show Hledá se táta a máma pomalu míří do finále
a účastníci se chystají na romantickou zahraniční dovolenou. Koho si Bára, Petr a Michal s sebou pozvou? Zatím všichni pokračují v navštěvování svých protějšků a zažívají přitom krušné, překvapivé, ale i svůdné chvilky.

Jak hlavní aktéři stráví poslední okamžiky před důležitým rozhodnutím? Chybět nebudou projevy lásky, vášnivá vzplanutí, ale ani zklamání. Sledujte milostné jiskření již ve čtvrtek 25. listopadu ve 21.20 na Primě.

Maminka Bára má v posledních dnech v hlavě naprostý zmatek. Poprvé totiž vůbec netuší, s kým se má vlastně rozloučit. Když zváží všechna pro i proti, vsadí nakonec na svou intuici víc než na rozum. Situace je o to těžší, že se musí rozloučit hned se dvěma nápadníky. Ovlivní její rozhodování nedávné setkání s manželkou jednoho ze ctitelů?

Po dramatickém vyřazování si Bára naplánuje hned tři návštěvy u tatínků doma. Jako první se vydá k Jardovi, kde konečně pozná jeho syna a ověří si, jaký je její favorit coby otec od rodiny. Poznávání Jardy se ukáže jako střídavě oblačné. Proč bude konec návštěvy překvapivě hořký? Další kroky jí zavedou za tatínkem Zdeňkem. Ten ji kromě své dcery představí i početnou rodinu. Bere jej Bára více jako tátu pro syna, nebo ji přitahuje i jako partner?

Tatínek Michal pokračuje v návštěvě u Míši, která se chýlí ke konci. Proč bude loučení smutné? Michal s dcerkou zamíří vzápětí na další návštěvu – za Jindřiškou. Zabydlování v prostorném domku nebude problém a Sandra si užije své v bazénu. Čím Jindřiška Michala mile překvapí? A jak dopadne poslední návštěva, tentokrát u Renáty? Zaujme tato ctitelka svého vyvoleného víc než doposud?

Tatínka Petra čeká po překvapivě příjemné návštěvě u Pavly další adeptka – jedna z jeho favoritek Šárka. Ta si připraví zajímavý program především pro Petrovy dcery. Čím si však vyslouží, že ani jedné z nich nebude tato maminka po chuti? A proč dostane Šárčino noční svádění Petra hořkou pachuť a dramatický spád?

Další návštěva Petra zavede k favoritce Andree. Maminka bude na jeho přítomnost náležitě připravena a nezapomene se podrobně vyptávat na předchozí návštěvy. Pro Petrovy dcery si nachystá tato svůdnice velmi zajímavý program – rýžování zlata je naprosto nadchne. Po celodenní zábavě ale přece jen zatouží být dospělí spolu sami, a tak vyrazí ve dvou do víru noční Prahy. Co se stane, až se Petr s Andreou vrátí domů? Co se bude dít ve společné posteli?

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
.. a že by také napsali co bylo nového v minulém čísle? mají velké zpoždění.
Obrázek uživatelky
profil
je to ubohý Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Již dlouho není aktualizováno, já také nejsem pro tento typ seznámení, když některé vidím,tak se jim divím,proč se takhle ukazují, ale obnovte prosím stránky...
Obrázek uživatelky
profil
Přesně tak je to hrůza!!!!!!SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Tito lidé se chtějí asijen zviditelnit. Já bych do toho nešla,i kdyby mi slibovali milion. Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles