Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hledá se táta a mama - Křik, urážky a slzy

3. 06. 2010 | Archiv

Jan, Honza i Eva pokračují v navštěvování svých protějšků a zažívají přitom krušné chvilky. Sledujte, jak hlavní aktéři stráví poslední okamžiky před důležitým rozhodnutím, koho pozvat na romantickou zahraniční dovolenou. Proč se Eva po vstupu do Tomášova bytu zoufalstvím rozpláče? Jaké intimní chvilky zažijí Jan s Věrkou? A kam až vygraduje vztek Kateřiny na Honzu? Díl plný šokujících odhalení a ostré hádky bez servítků si nenechte ujít již ve čtvrtek 3. června ve 21.20 na Primě!

Hlavní aktéři pokračují ve svých zastávkách v domovech nápadníků a nápadnic. Jan se rozhodl vydat za Zuzanou a Věrkou, Honza se po návštěvě Petry rozjel za Kateřinou a Eva si vzala na paškál Milana a Tomáše. Komu se bude snadno rozhodovat o vyřazování a kdo nemá ještě jasno?

„Chceš se se mnou vyspat? Tak s tím něco udělej!“ – přivítá odvážnou výzvou na tričku Zuzana na své chatě Jana. Seznámí ho nejen se svými dětmi, ale dokonce i s bývalým manželem. Jana pak čeká kromě zvídavého rozhovoru s expartnerem hromada práce na zahradě. Dokáže se k ní postavit jako chlap, nebo ho bude muset Zuzana i tentokrát dirigovat?

Poslední zastávkou před konečným rozhodnutím se stane pro Jana domácnost Věrky. Sympatiemi k ní se nikdy netajil: „Věrka je úžasná ženská.“ Ani samotné Věrce není Jan proti srsti: „Honza je strašně hodnej, možná až moc.“ Jak dopadne Věrčino lákání na noční masáž? Udrží Jan neposlušné ruce v klidu?

Druhým cílem maminky Evy se stal domov tatínka Milana. Pro vzácné hosty nachystal romantickou procházku na místní Petřín. Čím ho Eva zklame a proč se mu zdá, že ho nezahrnuje dostatkem pozornosti? Večerní rozhovor odkryje mnohé z Milanova soukromí. Evě to pomůže udělat si konečně jasno. „Milan je do mě zamilovaný, to člověk pozná už podle těch pohledů,“ tvrdí. Vzápětí ale dodává: „Ta práce, hospoda, alkohol, kamarádi, hry… Mám strach, aby to nebylo přednější než já a děti.“

Na závěr si Eva nechává návštěvu mladého oblíbence Tomáše. Mladá maminka však zažije šok už v prvním okamžiku, kdy překročí práh. „Připadám si jako na chatě z hororu!“ okomentuje nepořádek se slzami v očích. „Tady nemůžeme s dětmi být, to je katastrofa. Já se bojím, že tady fakt najdu i hov…“ dodá Eva šokovaně. Jak se Tomáš vyrovná s náhlým vyloučením? „Asi bych se měl cítit poníženě, protože vlastně nevím, co jí vadilo,“ ukončí aféru dosud favorizovaný benjamínek.

Tatínek Honza bude pokračovat v pohodové atmosféře u maminky Petry. Zvládne i setkání s potenciální tchyní a tchánem, kteří jsou mu od začátku moc sympatičtí. Večer se však při ukládání dětí projeví i první konflikty, a to ohledně výchovy. „Asi máme na výchovu rozdílné názory. Honza to Vítkovi dost ulehčuje, což není dobře,“ myslí si Petra.

Za Kateřinou, svou poslední vyvolenou, se Honza vydá bez syna Vítka. Svérázná maminka nelenila a připravila zábavný program. Nejprve nechá Honzu vyzpovídat svými kamarádkami a poté ho pozve na travesty show. Veselí však aktérům dlouho nevydrží. Poslední kapkou před hádkou se stane obyčejná oprava protékajícího WC. „Zase hraješ komedii? Víš, kde jsou dveře, tak vypadni. Jsi opravdu trapnej!“ ukončí komunikaci s Honzou rázně Kateřina. Proč se jiskření promění ve vulgární provokace?

Honzovi se po vyhrocené scéně udělá jasno, koho pozve na zahraniční dovolenou – budou to Nikol a Petra. Podobně rychle se rozhodne i Eva, která zkrátka nemůže přenést přes srdce styl Tomášova bydlení. Do zahraničí vyrazí s Milanem a Adamem. Pouze Jana čeká rozhodování mezi třemi nápadnicemi. Koho nechá nakonec stát se sbaleným kufrem na letišti?


Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !