Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hledá se táta a máma - Dovolená plná překvapení

21. 10. 2010 | Novinky

Bára, Michal i Petr se svými protějšky prožijí první společnou dovolenou. Zatímco tatínek Michal se svou šestičlennou družinou tráví už druhý den dovolené v jižních Čechách, maminku Báru a tatínka Petra odjezd na dovolenou teprve čeká. Oba dva na ni pozvali sedm vybraných ctitelů a ctitelek. Budou se jim líbit nachystaná překvapení? Uvidíte už ve čtvrtek 21. října ve 21.20 na Primě.

Michal pro své nápadnice připravil dobrodružnou dovolenou v jižních Čechách. Po počátečním rozladění z nepříznivého počasí všichni očekávali s napětím další den. Počasí se přece jen umoudří, a tak Michalovi nic nezabrání pozvat Terezu, Irenu, Šárku, Jindřišku, Míšu a Renátu na vodáckou výpravu na raftu. Jak dopadne vodácké dobrodružství a kdo všechno nakonec skončí ve vodě? A proč budou mít maminky o Michala neskrývaný strach? Večer po vodních zážitcích proběhne v atmosféře hodnocení, ale také výčitek. Co budou ostatní maminky vyčítat Šárce
a jak spor dopadne?

Maminka Bára si za společníky na dovolenou vybrala Milana, Marka, Jardu, Michala, Zdeňka, Marcela a Ottu. Jako milovnice historie – a středověku především – se rozhodne dovolenou strávit na zřícenině hradu; bez vody, elektrické energie, bez výdobytků civilizace. Jak budou tatínkové reagovat na takové překvapení? Zalíbí se jim připravené dobrodružství, kdy budou své osobní věci vyměňovat se šenkýřkou za základní potraviny?

Bára si život pod širým nebem užije a ráda se postaví do role hradní paní, kterou budou její nápadníci všemožně bavit. Předvedou tatínkové bohatou fantazii, nebo se budou držet spíše při zemi? A kdo se odváží Báře veřejně vyznat lásku?

Dovolenková výprava čeká i tatínka Petra a jeho dceru Nikolku. Kromě dcery Petr na dovolenou pozval Evu, Pavlu, Andreu, Janu, Šárku, Terezu a Jitku. Jako vstřícný hostitel vybere Petr romantický hotel v centru města Písek. Které maminky okoření atmosféru tím, že do hry přivedou i vlastní děti?

O překvapivé napětí se tentokrát postará Petrova favoritka Andrea. Nikomu nedá vědět a včas nedorazí. Celá situace se vysvětlí až večer, kdy Petr dostane od Andrey zprávu. Proč ostatní maminky nastalá záležitost vyloženě otráví? A kdo využije nepřítomnosti nebezpečné sokyně naopak ve svůj prospěch? Sledujte boj o životního partnera již ve čtvrtek 21. října ve 21.20 na Primě!

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles